Wij zijn Richard en Gre Schouten. Wij hebben 3 kinderen, twee schoonzonen,  twee kleinzoontjes en een kleindochter. We wonen in Heerhugowaard ( vlakbij Alkmaar )Wij zijn lang geleden begonnen met 3 Perzische katten. Dat vonden we hele mooie katten. Een zwarte kater, blauwe poes en shaded silver poes. Na ze ongeveer veertien jaar gehad te hebben zijn ze overleden. Daarna hebben wij altijd een huis tuin en keuken poes gehad. Anderhalf jaar hebben we geen kat gehad. We misten iets in huis en besloten toch weer voor een kat te gaan. Maar we wilden weer een ras kat. We kwamen uit op de imposante Maine Coon. Wat een geweldige katten.

We konden ze in het echt zien bij Monique Mennen die 7 katers heeft. Ja en dan weet je het zeker. Informatie opzoeken over de maine coon. Zo kwam Harley onze kater in huis.  Onze droom was altijd om te gaan fokken en mooie lieve kittens groot te brengen. Wij op zoek naar een poes. We zochten naar bepaalde kleuren en zo kwamen we Misty ( zoals wij haar noemen ) tegen. We mochten komen kijken en waren helemaal verkocht. Lieve, mooie poes, zwart schildpad.

Misty is onze eerste fokpoes. Wij houden het klein en willen zo af en toe een nestje. Ze mogen door het hele huis en in de afgesloten tuin.  Veel kijk en leesplezier.

Heeft u interesse in één van onze kittens, lees dan onderstaande goed door.
De kittens worden samen met hun moeder, met veel liefde groot gebracht. Daarom vinden wij het belangrijk dat ze bij hun nieuwe eigenaren een goed leven krijgen. Wij verkopen onze kittens alleen als wij ervan overtuigd zijn dat zij in goede handen komen. Mensen die hun kat vrij buiten laten lopen kunnen bij ons geen kitten kopen. Het risico dat een kat wat overkomt vinden wij te groot. Een afgezette tuin, ren of balkon is ideaal. Wij zien graag dat onze kittens terecht komen bij mensen waar ze met liefde verzorgd worden en hun hele kattenleventje kunnen blijven. Kortom die de aanschaf goed overwogen hebben. Als er een afspraak is gemaakt om te komen kijken, mag er op die dag i.v.m. de hygiëne geen andere cattery bezocht zijn.
Een maine coon krijgt graag aandacht van zijn mensen. Voordat u een kitten koopt moet u zich afvragen of u er genoeg tijd voor heeft. Als u werkt en de kat alleen thuis blijkt te zijn, is het beter om een speelkameraadje aan te schaffen. Dat kan een andere maine coon zijn, maar ook een huis tuin en keuken kat of een hond. De kittens mogen tussen de 13 en 15 weken verhuizen. Ze zijn dan meerdere keren ontwormd, 2x ingeënt, gechipt en krijgen een paspoort en een stamboom mee. Liefhebber kittens worden door ons gecastreerd.