Wij zijn Richard en Gre Schouten. We hebben 3 kinderen, een schoonzoon en twee kleinzoontjes. We wonen in Heerhugowaard ( vlakbij Alkmaar )Wij zijn lang geleden begonnen met 3 Perzische katten. Dat vonden we hele mooie katten. Een zwarte kater, blauwe poes en shaded silver poes. Na ze ongeveer veertien jaar gehad te hebben zijn ze overleden. Daarna hebben we altijd een huis tuin en keuken poes gehad. Anderhalf jaar hebben we geen kat gehad. We misten iets in huis en besloten toch weer voor een kat te gaan. Maar we wilden weer een ras kat. We kwamen uit op de imposante Maine Coon. Wat een geweldige katten.

We konden ze in het echt zien bij Monique Mennen die 7 katers heeft. Ja en dan weet je het zeker. Informatie opzoeken over de maine coon. Zo kwam Harley onze kater in huis.  Onze droom was altijd om te gaan fokken en mooie lieve kittens groot te brengen. Wij op zoek naar een poes.We zochten naar bepaalde kleuren en zo kwamen we Misty ( zoals wij haar noemen ) tegen.We mochten komen kijken en waren helemaal verkocht. Lieve, mooie poes, zwart schildpad.

Misty is onze eerste fokpoes. We houden het klein en willen zo af en toe een nestje. Ze mogen door het hele huis en in de afgesloten tuin. De kittens mogen tussen de 13 en 15 weken verhuizen. Dan zijn ze ingeent, 3x ontwormt.  Ze mogen niet buiten, alleen in een afgesloten tuin. Veel kijk en leesplezier.